Værdigrundlag

Velkommen til IK Vest Floorballs klubkoncept, og mange tak fordi du kikkede forbi.I de følgende linjer vil IK Vest Floorball gerne beskrive, hvad klubbens grundlag og visioner hvilerpå. Det er vigtigt, at alle klubbens medlemmer er bekendte med disse regler inden de indgår i etsamarbejde med IK-Vest Floorball.
IK Vest Floorball kommer til at hvile på 5 grundlæggende værdipunkter:
• Udvikling.
• Engagement.
• Sammenhold.
• Oplevelser.
• Seriøsitet.

Udvikling: IK Vest floorball går nu ind i sin 2.sæson som floorball klub. Vi er et såkaldt nyt expansion team,og denne titel må vi bære helt ind til 3.sæson er overstået. Derefter skulle klubben gerne have bygget en så solid stammer op med masserer af floorball erfaring, så disse spillere fremover vil kunne lære fra sig, især til nye ankommende spillere i klubben.
IK-Vest Floorball ville gerne have startet klubben op på den helt rigtige måde, nemlig fra bunden.Dette har dog efter mange gode forsøg ikke kunne lade sig gøre, og IK-Vest Floorball har derforfor nu, helt droppet alt hvad der heder ungdoms floorball. I stedet giver klubben unge helt ned til 15 år, mulighed for at komme på en ”Try – Out” kontrakt, hvor de får 3 ugers prøvetræning, hvor træneren vurdere om den pågældende spiller er moden nok til at deltage på holdet.
I stedet har klubbens nye 3 Divisions hold været en stor succes! Klubben indeholder med svingninger 18 til 24 spillere. Ligaprogrammet er hårdt, og træningen seriøs, og kræver derfor sine ”ofre” undervejs i løbet af sådan en ligasæson. Senior holdet har dog været heldigt, at for hvergang en spiller er trådt ud, kommer en ny spillere til. 3. Divisions holdet indeholder pt 19 spillere ogflere er sikkert på vej.

Engagement: Det er målet, at IK Vest Floorball skal være med i toppen af dansk floorball. Det en langsigtet plansom vi mener, er realistisk. Vi vil både være med på herresiden og på sigt også på ungdomssiden. På sigt når klubben når 2. Division vil en anden af klubbens mål være at få et damehold i floorball. Allerede nu indeholder Seniortruppen hele 3 damespillere, og disse er af høj kaliber. Derfor er detogså vigtigt, at man som klub og spiller, hele tiden forbedre sig, hvilket kræver et vist niveau af engagement på herreholdet.
Sammenhold: Det er vigtigt at stå sammen som et hold og arbejde som et hold. Derfor forventer klubben også lidt mere af sine medlemmer, ind i andre klubber. Mange gange inden kampene afholder senior truppenvideo møder, samt taktiske møder. Det kan betyde man mange gange må møde op til kampene 1 timer og 30 min. Inden kamp start. Men på denne måde får man altså også de mest optimalekampforberedelser som muligt, hvor man både er mental og psykisk klar til kamp, hvilket er en
vigtig ting. Ellers forventer klubben, som i alle andre foreninger, at man tager sig godt, af nye folk i klubben således, man får indtrykket af at være en del af klubben fra start.

Alkohol-politik: IK Vest Floorball selvfølelig en klar alkoholpolitik.
1. Alkohol må ikke indtages inden træning.
2. Alkohol må ikke indtages i omklædningsrummet efter træning.
3. Alkohol må ikke indtages før og efter kamp i omklædningsrummet.
4. Unge under 18. år må ikke indtage alkohol i nogen forbindelse med klubbens arbejde.

Sponsorer: Klubben har i øjeblikket to personlige sponsorer som vi står til rådighed over for. CPH Floorball Center, som er klubbens daglige leverandør af floorball udstyr. Og Smukthjem.dk som er klubbens mærkesag, hvor Pernille Gyldensøe er klubbens ansigt udadtil når det kommertil at gøre opmærksom på unge og børn som har det svært i tilværelsen. Et område som IK-Vest Floorball gerne vil gøre meget for, at der bliver noget opmærksomhed omkring.