Klubkoncept

IK Vest Floorball – Klubkoncept

IK-Vest Floorball at præsenter hermed deres seniorer koncept.
Et par af målene for klubben vil være:

1. At uddanne trænere.

2. Skaffe folk til at hjælpe til ved dommerbordet.

3. Uddanne floorball dommere.

3. divisions holdet: 3 Divisions holdet er pt inde i sin anden ud af tre faser som helt nyt hold – også bedre kendt som et (expansion team). Målet med de første tre år er at få så meget erfaring – gode som dårlige og byggevidere på alle disse erfaringer og forbedre tingene som klubben og spillerne bliver bedre.
Det realistiske mål for de første tre år er at havne på en placering som nr. 8 ud af en liga på 10 hold.Målet absolut ikke urealistisk og sat efter klubbens første år, hvor IK-Vest Floorball næsten vandtover samtlige hold i 3. Division. Kampene var træningskampe, dog stadig en god indikator for hvorholdet ligger.
IK-Vest Floorball gør sig igen anderledes bemærket som hold. Som eneste hold i 3. Divisionsligaen spiller klubben med langærmet trøjer. Samme materiale som almindelige floorballtrøjer,dog med helt eget præg. Derudover har vi vores eget speciel designet logo på midten af trøjerne.Klubben har også sin helt egen facebook side, som meget hurtigt er gået hen og blevet megetpopulær. Og med over 850 ugentlige besøgende, ligger klubben alle klubbens kampe indi ”highlights” form. Her snakker alt fra mål, til tacklinger, til matchstraffe , gode som dårligesituationer. Også klubbens interne karantæner vil blive lagt ud på facebook siden, smat post gamefra både trænere og spillere. Klubben er stolte af at kunne føre dette ”NHL” inspirerede konceptvidere.
Alle klubbens medlemmer skrive for øvrigt under på spillerkontrakter inden de indgår som en del aftruppen.

Off season: IK-Vest Floorball deltager både i 3.divisions turneringen og pokalturneringen. Et sådan forløbkalder på hårdt arbejde. Klubben sommertræner derfor i perioden Juni til midten af Juli.Og derefter starter sæsonen op igen med en 7.dage langt trainingscamp som afsluttes med entræningskamp eller turnering om søndagen. Klubben vil også afholde en Prospect camp i slutningenaf Juni hvor nye spillere kan komme og gøre sig klar til den rigtige sæson start. Denne camp kosteraltid 150 kr og vare fra fredag til søndag.
Klubben tager klubbens opstartsfase trainingscamp meget seriøse. Og bare over de sidste to år harcampen gennemgået en kæmpe udvikling. Sidste år var klubbens dyreste kamp, med besøg fra finskhjælpetræner, og indlagte interne kampdage. Klubben vil videreudvikle traningscampen til 2013yderligere, og er altid en hård omgang men også sjov ting.

Klubbens træner: Klubben træner er en erfaren herre. Ruben Nielsen startede med at spille floorball somungdomsspillere i Aalborg Flyers. Men skiftede meget hurtigt til Aab Floorball hvor træneren har
haft største delen af sin floorballopvækst. Dette arbejde er der så kommet en ny klub ud af, nemligIK-Vest Floorball.
Her har trænet hold i U13 rækken og i Svenstrup U15 rækken. Det har derfor været noget af etspring og starte sin helt egen klub op og efterfølgende træne et senior hold. Men efterfølgende klaremål og koncepts har gjort at alt er gået ud over alt forventning. Og forhåbentligt vil det forsat gåsådan i mange år frem i nu.