Motion

Velkommen til motion i IK Vest

Ranum Motionscenter er motionsafdelingen i IK Vest. Centret er stedet, hvor alle, fra 15 år og op, kan komme og dyrke motion.
Motionscentret finder du i Ranum Multikulturhus, Seminarievej 27, 9681 Ranum.

I Motionscentret har vi DGI-uddannede instruktører til at vejlede og hjælpe dig i gang med at dyrke konditions- og styrketræning.
Har du nogle spørgsmål til vores instruktører, kan du maile til motionscentret ranummotionscenter@gmail,com eller komme ned i centret når instruktørerne er på vagt (se vagtplan).

Hvis du har problemer med dit nøglekort, skal have det genåbnet eller det gamle er blevet væk, så kom i centret mandag eller torsdag aften,hvor der er instruktører i centret, der kan det der med kortene.

Du kan læse reglerne for motionscentret og udfylde en fuldmagt, hvis dit barn skal meldes ind i centret her.

Rettet 6. august 2020

NYHEDER

_________________________________________________________________

Nu er der kettlebells i motionscentret

Så er der kommet kettlebells i motionscentret. Med de nye kettlebells kan du træne mere specifikke øvelser end med almindelige håndvægte, da du skal bruge langt mere balance og koordination. Læs mere her.

.

_________________________________________________________________

Få en gratis prøvetime i motionscentret

Er du i tvivl, om det vil være noget for dig at blive medlem i IK Vest’s motionscenter? Så har du nu mulighed for at komme i motionscentret og få én gratis prøvetime, inden du binder dig til noget. Læs mere her.

_________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________