Fodboldkontingent

UDENDØRS EFTERÅR 2016
SÅ LANDER GIROKORTENE SNART I JERES POSTKASSE 🙂

Vores betalingssystem skulle være klar igen, men vi har valgt at det KUN er ET udvalgt hold fra hvert udvalg som skal “teste” systemet her i efteråret. For fodbold blev det seniorafdelingen.

Der bliver inden længe mulighed for at betale med MASTERCARD. Jeg skal nok melde ud når det er klar.

At alle hold ikke er med denne gang er simpelthen fordi at hvis nu noget kikser, ja så er der ikke så mange girokort jeg skal sidde og udredde. Der var store opstartsvanskeligheder, synes jeg nok, så alene derfor magter jeg ikke, hvis det går i smadder igen nu hvor alle udvalg skal betale kontingent her i efteråret. Problemet for mange indbetalinger var, at beløbet som blev indbetalt til vores konto ikke altid stemte overens med det beløb som jo automatisk skulle gå i kassekladden – for at gøre det nemmere for mig 🙂 og ej heller til den afdeling man betalte til. MEN DET SKULLE VÆRE RETTET NU.

Systemet er reesettet og renset for fejl og vi prøver igen og har troen på det virker denne gang.

SÅ FRA OG MED FORÅRSSÆSONEN 2017 SKAL I IGEN BETALE KONTINGENT VIA BETALINGSSYSTEMET PÅ HJEMMESIDEN MEN DET HØRER I MERE OM TIL DEN TID.

Jeg har i dag afsendt manuelle girokort for efterårssæsonen 2016. For nogen af JER indeholder kuverten også et girokort for foråssæsonen, idet vi ikke kan se at der er betalt for den del.

Jeg har stadig 4 tvivlsomme indbetalinger fra foråret som jeg ikke kan se hvem er men har konteret dem på fodbold idet det er deres holdpris der afgør det. Så skulle du være en af dem som har betalt i foråret men fået et girokort nu, vil jeg gerne at du sender dokumentation for betaling og betalingsdata til ikvest@gmail.com og så skal jeg nok kikke på det og rette det. Vil gerne have alle indbetalinger registreret med de korrekte data.

Er der spørgsmål til girokortene iøvrigt bedes I enten sende en sms eller allerhelst en mail, da jeg ikke har mulighed for at besvare Jeres opkald i dagtimerne.

Det var en ordentlig smøre men det er nemt med facebook og det er her på siden det når ud til flest mulige.

Go eftertårsferie i næste uge 🙂

Hilsen kassereren
Marianne