Old Boys vandt sensationelt over IK Rosendal

Tre angreb i én kamp. Mere skal der åbenbart ikke til for at vinde en fodboldkamp. Det beviste old boysene fra IK Vest onsdag aften, da de ude gæstede Rosendal Stadion, hvor topholdet Rosendal tog imod.

Det var da også med lettere sommerfugle i maven, at IK Vest Old Boys gik på banen, og kampen startede da også planmæssigt med et kæmpe pres fra Rosendal, der kom foran 1-0 efter 20 minutters spil.

Men på IK Vests første angreb lagde den afghanske kantspiller, Rahim, et perfekt indlæg fra højrekanten, som Claus Lassen med et flot hovedstød sendte i målet til 1-1.

Rosendal kom dog hurtigt tilbage igen og scorede til pausestillingen 2-1.

Ændrede taktik i pausen

I pausen blev IK Vest enige om at trække sig mere tilbage på banen, så de ikke røg i Rosendals et-to kombinationer. Det lykkedes meget godt, og da der manglede 12 minutter, scorede Mikkel Jensen direkte på et hjørnespark. 2-2.

Fire minutter senere afdriblede Claus Lassen hele Rosendals forsvar og stillingen var nu 2-3. Herefter blev der kæmpet en vis legemsdel ud af bukserne, og det lykkedes sensationelt IK Vest at holde Rosendal fra flere scoringer, så kampen endte 2-3 til IK Vest.

Selvom det lykkes IK Vest at snige sig til et par gode kontramuligheder, forblev resultatet 2-3.

– Det var et meget skuffet Rosendal mandskab, der sagde tak for kampen, fortæller Mogens Jensen, venstrekant og alderspræsidenten hos IK Vest og fortsætter:
– De havde 80 procent af spillet og mindst 20 oplagte målchancer. I dag går der en flok stolte IK Vest spillere rundt med meget ømme ben. For hvilken fight, smiler alderspræsidenten.