IK Vest Floorball kæmpede i første kamp

En hård første test! – Aab Allstars vinder 20 – 3 over IK-Vest Floorball.

IK-Vest Floorball spillede en verdenspremierer da de Lørdag eftermiddag spillede deres første træningskamp mod Aab Allstars. Et Aab hold som havde samlet en blanding af et par ungdomsspillere, krydret med et par rutineret tidligere elitespillere samt nuværende aktive spillere.

Kampen startede med, at formanden for IK-Vest Mogens Jensen lagde den afgørende kamp bold på faceoff pletten inden kampstart. Dernæst var de næste 7 minutters spil prægede at stor nervøsitet og det høje tempo satte hurtigt IK-Vest Floorballs første kæde af, der gik ikke lang tid før stilingen var 0 – 6. Dernæst så træner Ruben Nielsen ingen anden udvej en at lave et målmandsskrift og efter en kort ”pep talk” om at folk blev nød til at sænke tempoet og koncentrerer sit om taktikken faldt der lidt mere ro over holdet. IK-Vest Floorball fik i periodens afslutning lavet et flot mål og efter de første 20 min førte Aab holdet med 1 – 8.

Periode pausen blev brugt til at snakke taktiske forbedringer og få tanket kroppen op med friske forsyninger inden det gik løs med de næste 20 min. Anden periode forløb meget bedre for IK- Vest Floorball, ganske vist havde Aab holdet sat tempoet en tand ned, men taktikken og forsvaret stod meget bedre og fandt hinanden meget mere præcist på banen. Dette kombineret med et nyt målmandskift der sendte holdets første målmand på banen igen var den rette kombination på en flot periode der endte 2 – 2. Desværre måtte holdet se deres spillende træner Ruben Nielsen udgå med en skade, og der var derfor om rokeringer i kæderne inden holdet gik ud til 3 periode.

De sidste 20 min bar præg at udskiftninger i kæderne, IK-Vest Floorball gik væk fra det taktiske flotte spil de spillede i anden periode og holdet virkede drænet for de overskydende kræfter. Spillet begyndte at blive en del mere fysisk og IK-Vest mandskabet havde svært ved at finde ud af hvor linjen lå i forhold til denne mere kontakt prægede periode, dette gav en del frustrationer og bød på holdets første 2 min udvisning. Alt i alt var det en lidt rodet sidste periode der samlet endte med at Aab mandskabet kunne hive en sikker sejrer hjem på 3 – 20.

IK-Vest Floorball spiller næste testkamp mod Ranum Efterskole onsdag den 21. september med kampstart klokken 20.30.