Kun et enkelt mål fra sejr

Tæt nok på!

IK-Vest Floorball taber med et enkelt mål til

Dronninglund Black Sheeps

Det var et muntert Black Sheeps hold der trådte ind ad skydedøren til Ranum multikulturhus for at spille en sen aften træningskamp mod IK-Vest Floorballs 3 divisions liga aspiranter. Efter et alt for stort nederlag til Viborg Saints på udebane, havde Chef træner Ruben Nielsen rettede en skarp kritik mod sit 3 divisions hold. En kritik som gik på, at nogen af holdets spillere snart blev nød til, at tage et ansvar for holdet og vise vejen.

”Vi havde et møde inden kampen hvor vi så noget video og vi fik en snak om hvad et hold var og kunne blive på sigt. Ting tager tid. Jeg syntes vi kom tættere på hinanden som hold i dag, ingen tvivl om det” afslutter chef træner Ruben Nielsen.

Og spillerne havde dog også lyttede til træneres budskab, efter 2 min spil kunne ”Luffe” bringe sit hold foran med et lang skud fra midten, og så var IK-Vest Floorball foran med 1 – 0. Men Dronninglunds angriber fik hurtigt rystet den lange tur af benene, og efter kort tid fik de udlignet til 1 – 1 med et hårdt og præcist skud fra midten. Derefter stod der meget Dronninglund på programmet, holdet presset flot på og fik den spillet godt rundt på banen og efter de første 20 min. Så det skidt ud for IK-Vest Floorball som var bagud på 1 – 3.

”Vi var brutale i første periode, absolut brutale!” Udtaler træner Ruben Nielsen og forsætter: Det var nogle af de ting vi snakkede om i første periode pause. Vi bliver nød til at blive bedre til at træffe de rigtige beslutninger og træffe dem noget hurtigere. Hvem tager ansvaret for det arbejde de skal udføre på banen” afslutter træneren.

Da holdet gik på banen til anden periode var der dog også både blevet justeret lidt kæder og mentalitet. Der skulle kæmpes noget mere og der skulle træffes rigtige og gode beslutninger. ”Luffe” viste vejen i anden periode med hele 2 scoringer og dermed klubbens første hattrick! Kunne bringe IK-Vest Floorball på både 2 – 3 og 3-3 inden Kim ”malle” fik udlignet til 4 – 4.

Spændingen var derfor ganske intakt inden de sidste 20 min. Og der blev virkeligt kæmpet til de allersidste sekunder. Dronninglund Black Sheeps bragte sig foran med 2 mål efter de første 10 min. Men med kun 3 min tilbage udviste træner Ruben Nielsen igen rutine da han fik reduceret med en baghånd til 5 – 6. De sidste minutter blev intense, men endte med sejer til Dronninglund Black Sheeps.

”Vi forbedrer mange ting i dag. Vi spiller floorball i 60 min. Vi har spillere der tager ansvar for holdet og hinanden. Og vores målmænd går en fremravende indsats endnu en gang. Men vi har også mange ting vi som hold skal arbejde videre med. Og det vil vi bruge de kommende træninger til afslutter en alt i alt tilfreds chef træner.

IK-Vest Floorball har en måned tilbage inden julepause og holdets rooster tæller 18 ud af de 20 spillere der er plads til i kamp. Der er plads til 30 spillere på et hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*