Hawks overvandt hård Vestenvind

Hjørring Hawks vandt 5 – 7 over IK-Vest Floorball

IK-Vest Floorball tog skadesramt til Hjørring med et håb og en forventning om at gøre tirsdag aften til en mindeværdig en af slagsen. ”De her tirsdags kampe kan være utrolig hård for psyken” udtaler head coach Ruben Nielsen. ”Men det handler om at blive ved vores spilkoncept og kæmpe hårdt i alle 60 min”.

1.Periode blev en jævnbyrdig affærer med et højt tempo og mange frislag. De mange afbud i forsvaret gjorde, at hele 2 spillere konstant måtte køre dobbelt skift. De få forsvars spillere gjorde også at forsvaret samlet set ofte kom ud med mindre rutine. Dette udnytter Hjørring efter 13 min spil, hvor en wing for drejet sig fri at to IK-Vest Floorball spillere og får sendt et skud i nettaget til 1- 0. Blot 5 min senere, laver den samme Hjørring wing, samme nummer, med de to samme forsvars spillere. Og så slutter 1. Periode 2 – 0. til Hjørring Hawks.

Efter 10 minutters pause snak med spillerne, havde head coach Ruben Nielsen fået overbevist truppen om at kampen langt fra var slut i nu, men at holdet blev nød til at stoppe med at lave store fejl i forsvaret.

2. Periodes start, foregik meget som første, dog fik IK-Vest Floorball meget bedre styr på flere aspekter af spillet, både forsvar og angreb blev holdt simpelt og helt efter bogen. Og efter 8 minutters spil kunne Ruben Nielsen passe bolden over til den nyeste spiller på holdet Heine Eilsten og så stod der pludselig 2 – 1. I modsætningen til første periode skulle der den her gang ikke gå mere end 5 minutters før IK-Vest Floorball selv igen kunne slå til denne har gang var ”Ziggi” Zigmars der med en pasning fra Raivis Lembergs på et frislag. Dermed stillingen 2 – 2 og alt var fuldstændig lige igen.

Men Hjørring Hawks er et liga hold med mange års liga erfaring, og i løbet af de sidste 3 minutter af anden periode får Hjørring scoret et enkelt mål og anden periode slutter 3 -2 til hjemmeholdet.

3. Periode blev ”næsten” som altid en tæt og intens affære, det fysiske spil begyndte at komme mere i spil og alt i alt bød tredje periode på angrebs spil i højt tempo bølgende frem og tilbage. IK-Vest Floorball lægger dog bedst ud. Blot efter 4 minutter bringer Ruben Nielsen IK-Vest Floorball på
3 – 3. 2 minutter senere, svigter IK-Vest Floorballs forsvar dog igen og Hjørring Hawks bringer sig hurtigt på 4 – 3. 3 Minutter senere bringer Hawks sig på 5 – 3.

Men at IK-Vest Floorball skulle til at være et hold der spiller floorball i 60 minutter i stedet for kun 40 minutter, var et klart kendetegn for denne kamp, og efter 10 minutters spil bringer
Ruben Nielsen bolden i nette med en flot baghånd, og med stillingen 5 – 4 var IK-Vest Floorball igen med i kampen. Lidt efter spiller Ruben Nielsen bolden over til Raivis Lembergs og så er IK-Vest Floorball helt lige med Hjørring med stillingen 5 – 5. Men Hjørring viser i de dødende minutter rutine og viljemod og bringer sig foran igen på 6 – 5. IK-Vest Floorball satser målmanden til sidst, og Hjørring Hawks kan sende bolden i tom mål til slut resultater 7 – 5.

Næste kamp for IK-Vest Floorball er mod Aab Allstarts på Lørdag i Aalborg.